AMG kinderwagen | Beschrijving
arrow_drop_up arrow_drop_down

Met een opgevouwen afmeting van 69 x 58,5 x 31 cm zijn de AMG GT en het zitgedeelte uiterst compact op te vouwen. De ontwerpers hebben geweldig werk geleverd. De AMG GT is niet alleen opgevouwen extreem klein, maar heeft ook zwenkwielen die zich op elk terrein thuis voelen. De zwarte kruisspaakvelgen in het originele AMG-design zijn een hoogtepunt.

Met de hand gemaakt

Qua comfort laat de AMG GT niets te wensen over. Het zitgedeelte van de kinderwagen wordt liefdevol met de hand gemaakt van originele Dinamica-stof. Deze stof voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en is identiek aan de bekleding van de AMG auto.

Het zitgedeelte is omkeerbaar en heeft een meervoudig verstelbare rugleuning inclusief ligpositie. Van rechtop tot geheel liggend. Andere handige kenmerken zijn de in hoogte verstelbare voetensteun, de dubbele uitvouwbare zonneklep voor optimale zonbescherming,  ventilatiezone, de beschermbeugel met veiligheidsvergrendeling en de in hoogte verstelbare duwbeugel met iconische dubbele Mercedes-Benz stiksels.

Sportief en veilig onderweg

Zoals het een echte sportwagen betaamt, is het AMG model standaard uitgerust met een handrem en 5-punts veiligheidsgordel.

Wieg en buggy inéén: van geboorte tot 4 jaar

1) De AMG kinderwagen kan vanaf de geboorte worden gebruikt met de wieg (accessoire). 

2) Vanaf circa 6 maanden gebruik je de kinderwagen / buggy

3) Dankzij de speciale adapter zet je  in een handomdraai de autostoel op het frame van de kinderwagen. 

Eén ding is zeker bij deze AMG: een sportievere rit voor jou en je kleintje is er niet!  

TERUG