Mercedes-Benz kinderwagen model Avantgarde
arrow_drop_up arrow_drop_down

Deze unieke en exclusieve kinderwagen is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen kinderwagenspecialist Hartan en de designafdeling van Mercedes-Benz. Hartan staat bekend om zijn aandacht voor detail, uitmuntende kwaliteit, hoge veiligheid en comfort. Evenals Mercedes-Benz.

Mercedes-Benz design

Dé blikvangers van de kinderwagen zijn de op Mercedes AMG geïnspireerde, sportieve 5-dubbelspaaks velgen met vering en Solight-Ecco luchtkamerbanden. Een feature die ook op de nieuwe C-Klasse prijkt. De kinderwagen is verder licht en wendbaar zodat jij en je kleintje - op welk terrein ook - verzekerd zijn van een soepele en stabiele rit.

Enkele andere bijzondere designelementen zijn de verstelbare GTX-stoel met geruisloos verstelbare kap en telescopische, in hoogte verstelbare duwstang. De handgreep op de duwstang  is voorzien van iconisch dubbel Mercedes-stiksel. Alle gebruikte textielsoorten zijn volledig vrij van gevaarlijke stoffen.

Geborgen onderweg

De Mercedes-Benz kinderwagen staat vanaf dag één voor je klaar. Zo is er voor de eerste maanden een optionele wieg, welke eenvoudig op het frame geklikt kan worden en na gebruik compact kan worden opgevouwen. De wieg is bijzonder lichtgewicht, snel te monteren en heeft een ergonomisch ontworpen voering. De verstelbare kap heeft een ventilatiezone, windbeschermer en uitklapbare zonneklep voor optimale bescherming van de allerkleinsten.

De Mercedes-Benz kinderwagen biedt vanaf de eerste dag superieure veiligheid, comfort en modern sportief design voor zowel ouder als kind. Kortom: een eersteklas rit voor zowel jou als je kleintje!

Ga terug