Mercedes Kinderwagen | Retourneren

Retourneren

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te brengen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. De kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Exclusieve Kinderwagens geretourneerd worden.

Indien je van het herroepingsrecht gebruik wilt maken dien je het product binnen 14 dagen op afspraak retour te brengen op dezelfde locatie als waar deze is opgehaald (Mercedes dealer Stern in Hilversum) of een in overeenstemming met Exclusieve Kinderwagens te bepalen locatie. Je dient in geval van versturen te bewijzen dat de geleverde producten tijdig zijn teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van verzending.

Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via info@mercedeskinderwagen.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.


Exclusieve Kinderwagens BV
Koedijklaan 8 (geen bezoekadres)
1406KZ Bussum
info@mercedeskinderwagen.nl
telefoon: 085-8770658
KVK nummer: 78167957
BTW nummer: NL861288312B01

arrow_drop_up arrow_drop_down