arrow_drop_up arrow_drop_down

                                   

Veelgestelde vragen Mercedes-Benz kinderwagen

Hoe kan ik de Mercedes kinderwagen bestellen?

1) klik op 'Kinderwagen samenstellen / Prijzen'
2) kies het model en de kleur van de kinderwagen
3) kies accessoires en extra opties
4) vul je gegevens in en klik op 'Bestellen'

Na het verzenden van het bestelling ontvang je per mail een bevestiging van je bestelling inclusief de gegevens voor de aanbetaling van 25%. Na ontvangst van de aanbetaling wordt de kinderwagen speciaal voor jou gemaakt.

Na circa 8 weken nemen wij contact met je op en kan je je kinderwagen ophalen of laten verzenden. De restant betaling van 75% van het totaalbedrag moet op onze rekening zijn bijgeschreven voordat je de kinderwagen ophaalt of laat versturen.

De Mercedes-Benz kinderwagen is uitsluitend via Exclusieve Kinderwagens verkrijgbaar. Er zullen geen acties of uitverkoopprijzen van toepassing zijn.

Hoe lang is de levertijd van een Mercedes-Benz kinderwagen?

De levertijd is circa 8 weken. De 8 weken begint zodra wij de aanbetaling (25% van het totaalbedrag) hebben ontvangen.

Zodra de kinderwagen binnen is nemen wij contact met je op om een afspraak te maken wanneer je de kinderwagen komt ophalen. Je kan de kinderwagen ook op laten sturen (gratis verzending).

Tijdens de zomervakantie is de fabriek 2 weken gesloten. In die periode is de levertijd 10 weken.

De volgende accessoires zijn uit voorraad leverbaar: adapter autostoel, wikkeldeken, bevestigingssysteem luiertas, handwarmers, beschermhoezen velgen, zonneklep met klamboe, schaduwdoek met klamboe.

Kan ik de Mercedes-Benz kinderwagen bekijken voordat ik bestel?

Ja, dat kan bij Mercedes-Benz dealer Stern in Hilversum. Daar staat in de showroom een model AMG en een Mercedes-Benz Avantgarde kinderwagen met accessoires in de kleur Deap Sea. Er is een stofstaal aanwezig van de andere kleuren.

Je kan tijdens openingstijden terecht om de kinderwagen zelf te bekijken. Wil je uitleg of heb je vragen over de kinderwagen? Maak dan een afspraak met ons zodat we persoonlijk bij je bezoek aan Stern Hilversum aanwezig kunnen zijn. Zonder afspraak is er geen expert om je vragen te beantwoorden.

De showroom van Stern in Hilversum is op maandag t/m vrijdag geopend van 8-18 uur. Op zaterdag van 9-17 uur. Zondag gesloten. Adres Stern: Zeverijnstraat 16 in Hilversum.

Waarom staat de Mercedes kinderwagen alleen in Hilversum en is deze niet via babywinkels te koop?

Er zijn een aantal grote Nederlandse kinderwagenmerken en nog heel veel andere merken die allemaal een plekje willen in de showroom van deze winkels. Kortom: de showroom/kinderwagen experience centers in Nederland zijn vol en ze willen er niet nog een nieuw merk bij.
De Duitse kinderwagenspecialist die de Mercedes kinderwagen maakt (Hartan) is heel groot in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland en maakt al sinds 1950 kinderwagens.
Wij willen Hartan graag via de babywinkels in Nederland verkopen en zijn in overleg met de Nederlandse babywinkels.

Wat is de prijs van een Mercedes-Benz kinderwagen?

Klik op 'Kinderwagen samenstellen / Prijzen', daar zie je de prijzen van de kinderwagens en de accessoires.

De prijzen zijn van de 2020 collectie zoals vastgesteld door Hartan en Mercedes-Benz. Er zullen geen acties of uitverkoopprijzen van toepassing zijn.

Hoe lang kan je de kinderwagen gebruiken?

Van geboorte tot 4 jaar. Het is een 3 in 1 kinderwagen: wieg, stoel en autostoel passen op één frame.
Vanaf de geboorte gebruik je het frame met de wieg.
Vanaf circa 6 maanden tot circa 4 jaar gebruik je het frame met de stoel.
Voor kleine ritjes kan je de autostoel op het frame zetten. Hiervoor heb je de autostoel adapters nodig, die je er zo op klikt.

Welke autostoel past op de kinderwagen?

Ja met de autostoel adapter passen de volgende autostoelen op het frame van de Mercedes kinderwagen:
Maxi-Cosi Cabrio Fix, Pebble plus, Pebble Pros i-Size, Rovk, Corai, Marble, Tinka/Cybex, Aton, Cloud Q, M i-Size, Cloud Z i-Size, HTS Be Safe iZi Go, Joie i-Gemm, I-Level.
Voor Römer Baby Safe plus SHR 2, Baby Safe i-size is een andere adapter beschikbaar (voor dezelfde prijs), geef bij de bevestiging van de offerte aub uitdrukkelijk aan als je deze adapter nodig hebt.

Wordt de kinderwagen door Mercedes verkocht?

De Mercedes kinderwagens zijn alleen verkrijgbaar via www.mercedeskinderwagen.nl en worden niet door Mercedes-Benz Nederland verkocht. De productie en verkoop staat wel onder streng toezicht van Mercedes-Benz GmbH in Duitsland.

Het heeft geen zin om contact op te nemen met Mercedes-Benz Nederland over deze kinderwagens omdat de verkoop via de kinderwagenproducent Hartan in Duitsland gaat en in Nederland via Exclusieve Kinderwagens BV. Mail aub naar info@mercedeskinderwagen.nl als je vragen hebt of bel ons op 085-8770658.

De kinderwagen is in samenwerking met de designafdeling van Mercedes-Benz in Duitsland ontworpen en alles (prijzen, marketing e.d.) staat onder toezicht van Mercedes-Benz in Duitsland. Van Mercedes-Benz in Duitsland mag de Mercedes kinderwagen niet online worden verkocht, daarom kan je de kinderwagen op onze website bestellen (en niet in een winkelwagen doen en online afrekenen).

Hoe kan ik de kinderwagen of accessoires betalen?

Nadat je de kinderwagen hebt besteld ontvang je een mail met de bevestiging van de bestelling en de informatie over de aanbetaling.
Je kan het bedrag van de aanbetaling (25% van het totaalbedrag) overmaken naar ons bankrekeningnummer: NL72ABNA0877604630 tnv Exclusieve Kinderwagens BV. Graag het betalingskenmerk uit de bevestigingsmail vermelden.

Waar kan ik de Mercedes-Benz kinderwagen ophalen?

Je kan de kinderwagen OP AFSPRAAK ophalen bij Mercedes-Benz dealer Stern, Zeverijnstraat 16 in Hilversum. We leggen dan uit hoe de kinderwagen werkt.

Er zit een gebruiksaanwijzing bij. Het is belangrijk om de gebruiksaanwijzing te lezen voordat je de kinderwagen in gebruik neemt.

Kan de kinderwagen opgestuurd worden?

Mercedes-Benz kinderwagens worden GRATIS verstuurd binnen Nederland en België.

Wil je de kinderwagen naar een ander land laten verzenden? Neem dan even contact met ons op.

In welke model en in welke kleuren is de Mercedes-Benz kinderwagen beschikbaar?

De Mercedes-Benz kinderwagen 2020 collectie bestaat uit 2 modellen: Avantgarde en AMG.

Model Avantgarde is beschikbaar in de kleuren: Hyacinth (rood), Deap Sea (grijs) en Dolce Vita (naturel).

Model AMG is beschikbaar in de kleuren: zwart met rode details of antraciet met groene details.

Kan ik alleen de kinderwagen bestellen zonder wieg?

Ja, je kan de kinderwagen bestellen zonder wieg. De wieg is een accessoire en is los te bestellen.

Alleen een kinderwagen zonder wieg is handig als je kind al wat ouder is en goed kan zitten. Je hebt dan geen wieg meer nodig.

Wanneer gebruik je de wieg en wanneer de kinderwagen?

De wieg is geschikt voor baby's vanaf de geboorte tot 6 maanden. De kinderwagen is voor kinderen vanaf 6 maanden tot maximaal 15 kilo (ongeveer 4 jaar).

Een échte Benz voor de periode vanaf de geboorte tot de lagere school. Wie wil er nou niet 4 jaar lang rondrijden met 'de Mercedes onder de kinderwagens'!

Kan ik een extra matras voor de wieg of een extra regenhoes bestellen?

Ja, je kan een extra matras of regenhoes bestellen.
De kinderwagen met wieg wordt geleverd inclusief matras en regenhoes. Het bestellen van een extra matras of een extra regenhoes is een optie als er bijvoorbeeld een vlek in is gekomen of de regenhoes is beschadigd.

Stuur een mail naar info@mercedeskinderwagen.nl voor een extra matras of regenhoes. De levertijd is circa 10 dagen.

Van welk materiaal is de handgreep op de duwstang gemaakt?

De handgreep op de duwstang is gemaakt van hoogwaardig imitatieleer. Dit is duurzamer dan echt leer en blijft langer mooi.

Ik heb nog nooit van Hartan kinderwagens gehoord, wat is Hartan?

Hartan kinderwagens is nog vrij onbekend in Nederland. Het kinderwagenmerk is echter wel heel groot in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en alle andere landen ten oosten van Duitsland. Bij 'Over Hartan' is meer te lezen over de geschiedenis en de kwaliteit van de Hartan kinderwagens.

Hartan is een familiebedrijf dat in Duitsland sinds 1950 kinderwagens van hoogwaardige kwaliteit produceert. Het feit dat Mercedes-Benz met Hartan samenwerkt zegt al genoeg over de kwaliteit die ze leveren.

Kan ik achter de Mercedes-Benz kinderwagen hard lopen of skaten?

De Mercedes-Benz kinderwagen Avantgarde en AMG zijn niet geschikt om mee hard te lopen of te skaten.

Ik ben retailer en wil Hartan kinderwagens verkopen, kan dat?

Ja, dat kan, neem contact met ons op om de voorwaarden te bespreken om Hartan kinderwagens in je winkel te kunnen verkopen.

Kan er een meerijdplankje gebruikt worden bij de Mercedes kinderwagen?

Ja, de Buggyboard meerijdplank (met of zonder stoeltje) van Lascal past op de Mercedes kinderwagen (en alle universele meerijdplanken geschikt voor een horizontale achteras).